Coldplay komt met nieuw album, dat voorlopig hun laatste lijkt te worden

Coldplay-frontman Chris Martin heeft in een interview met BBC Radio 1 laten weten dat de band weer met een nieuw album aan de slag gaat. Terwijl (het matige) Ghost Stories pas eerder dit jaar uitkwam lijkt er genoeg inspiratie te zijn om meteen door te gaan met A Head Full Of Dreams, zoals de nieuw getiteld gaat worden.

Martin geeft in hetzelfde interview aan dat A Head Full Of Dreams mogelijk het laatste wordt dat we voorlopig van Coldplay gaan horen. ‘Het is ons zevende ding en momenteel voelt het alsof het het laatste Harry Potter-boek of zoiets wordt. Het is niet zo dat er misschien nooit meer iets zal verschijnen, maar het lijkt alsof er iets mee afgesloten wordt.’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>