‘Lowlands in de toekomst mogelijk op doordeweekse dagen’

Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg zat tijdens Eurosonic/Noorderslag in de talkshow van 3voor12’s Atze de Vrieze. Daar onthulde hij dat hij er over nadacht om Lowlands in de toekomst te verplaatsen naar doordeweeks, dus bijvoorbeeld op woensdag, donderdag en vrijdag, in plaats van de vrijdag, zaterdag en zondag waarop het festival nu altijd plaatsvindt.

Van Eerdenburg geeft aan dat het verplaatsen van het festival er mogelijk voor kan zorgen dat er een betere line-up komt. Omdat bijna alle andere festivals al in het weekend zitten is het eenvoudiger om een band doordeweeks naar Biddinghuizen te halen. In Oost-Europa vindt dit, met succes, al vaker plaats.

Bekijk het fragment hier, het bewuste stukje begint op 9:35:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>