Eerste namen voor Lowlands 2015 zijn bekend, met o.a. Ben Howard en The Chemical Brothers

Lowlands heeft zojuist de eerste namen voor de editie van dit jaar bekend gemaakt. Ben Howard, The Chemical Brothers, Major Lazer, Passenger, Bastille, Caribou, Django Django, Bear’s Den, Jose Gonzalez, Alestorm, Four Tet, Marcel Dettmann, Enter Shikari, MØ, The District, Shovels & Rope en Mighty Oaks zijn in augustus allemaal van de partij in de polder.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 21 t/m 23 augustus. De kaartverkoop start op zaterdag 7 februari om 11:00.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>