Lowlands opent dit jaar op donderdag al een deel van het terrein

De 24-uurstent, of het Lowlands Café zoals de tent de afgelopen jaren heet, was op donderdagavond steevast afgeladen vol. Om dat in de toekomst in betere banen te leiden heeft de organisatie van het festival nu besloten om een deel van het festivalterrein op donderdagavond al open te gooien.

Het gaat hierbij enkel om het ‘Cape Lowlands’ gedeelte, het stuk terrein meteen na de ingang waar onder andere de Bravo staat. Hier is veel meer ruimte dan rond het Lowlands Café en is ook betere horeca te vinden.

Woordvoerder Bente Bollmann laat eveneens weten dat het andere deel van het terrein, ook wel ‘Planet Paradise’ geheten dit jaar een make-over krijgt. Hoe het terrein waar onder andere de Alpha en de Grolsch (die dit jaar een andere naam krijgt) er precies uit gaat zien zullen we in augustus te weten komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>