Nooit eerder uitgebracht solonummer van Kurt Cobain online opgedoken

Door de (aankomende) release van de documentaire Montage Of Heck is Kurt Cobain weer vol in het nieuws. De docu biedt, naast andere nooit eerder vertoonde beelden van Cobain, ook de nodige leuke muzikale dingen. Zo zit er in de film een oud, titelloos sololiedje van de Nirvana frontman dat nooit eerder is uitgebracht.

Een fragment van dat nummer is al online opgedoken en hieronder te beluisteren:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>