Ought kondigt nieuw album ‘Sun Coming Down’ aan, beluister eerste single ‘Beautiful Blue Sky’

Het debuut More Than Any Other Day van Ought was vorig jaar een aangename verrassing. De Canadezen leverden een dijk van een album af, vol met donkere post-punk. Naast een uitgebreide tour heeft de band de tijd gevonden om aan een nieuwe plaat te werken, want opvolger Sun Coming Down verschijnt al op 18 september.

Eerste single ‘Beautiful Blue Sky’ is hieronder te beluisteren:

Ought komt dit jaar nog naar Nederland voor optredens op Lowlands, Noorderzon en Into The Great Wide Open.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>