Frank Turner voor zeer intiem optreden naar Amsterdams Backstage Hotel

Nou voelen Frank Turners shows meestal al wel vrij intiem, maar een echt concert met maar vijfenveertig aanwezigen is natuurlijk nog wel een stapje verder. Zoveel mensen passen er namelijk in de zaal van het Backstage Hotel in Amsterdam waar Frank Turner op 11 september een show gaat geven.

Turner bracht eerder deze maand zijn zesde album Positive Songs For Negative People uit en is ook weer aan het toeren geslagen. Een echte Nederlandse clubshow is nog niet aangekondigd, al is dit natuurlijk ook een leuk cadeautje voor de fans.

Voor iedereen die erbij wil zijn: de voorverkoop start morgen, meer info is hier te vinden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>