Pearl Jam begint later dit jaar aan de opnames van een nieuw album

Pearl Jam duikt eind dit jaar de studio in voor de opnames van een nieuwe plaat. In november heeft de band nog een Zuid-Amerikaanse tour in de agenda staan, maar daarna komt de focus op een nieuw album te liggen, zo heeft bassist Jeff Ament verteld in een interview met VICE.

De band bracht twee jaar geleden (het tegenvallende) Lightning Bolt uit. Hoe het nieuwe album, dat de elfde in totaal wordt, gaat heten is nog niet bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>