Tientallen tickets voor Into The Great Wide Open te koop aangeboden op Ticketswap

Into The Great Wide Open verkocht net zoals anders eerder dit jaar binnen een mum van tijd uit. Jammer voor iedereen die naast een kaartje heeft gegrepen, zou je zeggen. Die mensen kunnen nu echter wel eens geluk hebben, want op het moment van schrijven worden zeventig kaartjes voor het festival op Vlieland te koop aangeboden op Ticketswap, met €80 als laagste prijs.

Wat precies de reden is dat veel mensen van hun kaartje af willen is niet helemaal duidelijk. Into The Great Wide Open kreeg al te maken met afzeggingen Patrick Watson, Curtis Harding en Jack Garratt en ook de weersvoorspellingen lijken vooralsnog niet echt mee te werken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>