Glastonbury heeft de headliners voor de komende twee jaar al geboekt

Vooruitdenken, dat moet een belangrijke business-strategie zijn van Glastonburybaas Michael Eavis. Hij heeft in een interview met het Britse BBC Radio 1 laten weten dat de headliners voor de komende twee jaar al geboekt zijn.

Van de zes afsluiters die voor 2016 en 2017 al vastgelegd zijn, zijn er vier al eerder op Glastonbury geweest, zo heeft Eavis laten weten. Volgens verschillende geruchten zou één van de twee headliners die nog niet eerder op Worthy Farm hebben gestaan Miley Cyrus zijn. Het festival schijnt al een tijd achter de popster aan te zitten.

Door het vastleggen van de headliners voor de komende twee jaar is Eavis voorlopig uit de zorgen; 2018 wordt een ‘rustjaar’ om het terrein en de omgeving de kans te geven weer op adem te komen.

Glastonbury 2016 vindt plaats van 22 t/m 26 juni, de kaartverkoop voor het festival gaat zondag 4 oktober van start.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>