‘Alex Turner en Miles Kane werken aan een nieuw album van The Last Shadow Puppets’

Goed nieuws voor fans van The Last Shadow Puppets! (…denken we in ieder geval).

Naar verluidt zijn Arctic Monkey Alex Turner en zijn maatje Miles Kane bezig met een opvolger van The Age Of The Understatement, het album dat de twee in 2008 als The Last Shadow Puppets uitbrachten.

Het duo heeft in de afgelopen zeven jaar een aantal keer nummers van dat album live ten gehore gebracht, maar tot een opvolger is het nooit gekomen. Daar lijkt nu verandering in te komen, gebaseerd op een mysterieuze tweet van Owen Pallett.

Pallett, bekend als soloartiest en onder de naam Final Fantasy en als tourlid van Arcade Fire, arrangeerde de strijkers op The Age Of The Understatement en lijkt nu ook betrokken te zijn bij een opvolger. Zijn (inmiddels weer verwijderde) tweet las namelijk: “That rare and thrilling moment when the record you’re working on crosses the threshold into Classic Status #tlsp2”. De hashtag ‘tlsp2′ zou daarbij verwijzen naar het tweede album van The Last Shadow Puppets.

Vertegenwoordigers van Pallett en Alex Turner en Arctic Monkeys hebben het nieuws nog niet bevestigd of ontkracht, dus voorlopig blijven we hopen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>