‘Rammstein naar Pinkpop 2016’

Naast Foo Fighters, dat na het afzeggen van vorig jaar nog wat goed te maken heeft, kunnen we een tweede potentiële headliner voor Pinkpop in de geruchtenmolen stoppen. Volgens de Franse dj Zégut, die over het algemeen goed ingevoerd is op dit gebied, komt Rammstein namelijk volgend jaar naar Landgraaf om de zaterdag af te sluiten.

De Duitse tanzmetalband brengt in 2016 een nieuwe album uit en het is dus niet heel vergezocht om te suggereren dat de band weer gaat touren. Rammstein stond in 2010 voor het laatst op Pinkpop en heeft in 2013 op Fortarock vooralsnog haar laatste optreden op Nederlandse bodem gegeven.

Pinkpop vindt volgend jaar niet plaats tijdens het Pinksterweekend, maar wordt gehouden van 10 t/m 12 juni 2016. Er zijn nog geen namen officieel bevestigd.

 

Update 13:50

Dagblad De Limburger zou inmiddels uit ‘betrouwbare bron’ bevestigd hebben gekregen dat Rammstein de Pinkpop zaterdag afsluit. Vanuit Landgraaf zelf blijft het vooralsnog stil.

Update 21-10

Pinkpopbaas Jan Smeets heeft inmiddels laten weten dat Rammstein inderdaad naar Pinkpop komt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Rammstein naar Pinkpop 2016’

  1. Vinny42

    “die over het algemeen goed ingevoerd is ”

    Ingelicht, neem ik aan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>