Red Hot Chili Peppers en Rammstein bevestigd als eerste headliners Pinkpop 2016

Als een echte verrassing zal het niet meer komen, want er gingen al sterke geruchten rond Red Hot Chili Peppers en Rammstein, maar beiden zijn nu officieel bevestigd als de eerste twee headliners van Pinkpop 2016.

Voor zowel de Peppers als Rammstein geldt dat zij volgend jaar met een nieuw album komen en ook een grote festivaltour gaan doen in de zomer. Rammstein werd bijvoorbeeld ook al bevestigd als eerste headliner van Rock Werchter.

Pinkpop 2016 vindt plaats van 10 t/m 12 juni. De kaartverkoop voor het festival begint op zaterdag 20 februari 2016, een aantal dagen na de traditionele perspresentatie, die waarschijnlijk op woensdag 17 september wordt gehouden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>