‘Red Hot Chili Peppers naar Pinkpop 2016’

Na Rammstein (dat overigens nog niet officieel bevestigd is) gaan er weer sterke geruchten over een mogelijke headliner voor Pinkpop 2016. Het zou hierbij gaan om Red Hot Chili Peppers, dat eerder vandaag door het Oostenrijkse Nova Rock op het affiche werd gezet.

Pinkpopbaas Jan Smeets bevestigde dit gerucht min of meer tijdens een gesprek met Giel Beelen op 3FM, waar hij aangaf dat er om 12:00 groot nieuws aan zit te komen (áls er tegen die tijd ook een mededeling uit Amerika is gekomen). Aangezien er meer grote Europese festivals rond dat tijdstip met nieuwe namen gaan komen lijkt het er sterk op dat het om een zomertour van de Peppers gaat.

Over een dikke anderhalf uur weten we hopelijk meer.

 

Update 12:10

Zowel Red Hot Chili Peppers als Rammstein zijn officieel door Pinkpop bevestigd als headliners voor volgend jaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>