Florence + The Machine naar Rock Werchter 2016

Florence Welch komt met haar band weer naar Rock Werchter. De Britse zangeres maakte dit jaar veel indruk met een steengoed en energiek optreden en krijgt volgend jaar dus de kans om dit dunnetjes over te doen.

Florence + The Machine is na Rammstein de tweede naam die we kunnen noteren voor Rock Werchter 2016. Of Florence ook echt een afsluiter wordt is niet helemaal duidelijk. Dit jaar deed ze dat wel op Glastonbury na het afzeggen van Foo Fighters en ook op Werchter liet ze zien headlinerwaardig te zijn.

Florence + The Machine staat in ieder geval voor zondag 3 juli op de agenda, met Rammstein als de tot nu toe enige naam voor vrijdag 1 juli. Rock Werchter vindt plaats van 30 juni t/m 3 juli 2016.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>