…And You Will Know Us By The Trail Of Dead’s Conrad Keely gaat solo, beluister ‘In Words Of A Not So Famous Man’

conrad keely

Conrad Keely is al bijna twee decennia de frontman van …And You Will Know Us By The Trail Of Dead en hij heeft besloten het nu ook eens in zijn eentje te proberen. Begin volgend jaar brengt hij zijn solodebuut Original Machines uit.

Het album werd grotendeels opgenomen en geschreven in Cambodja, waar Keely momenteel woont, en tijdens de laatste Trail Of Dead tour. Afgaande op de uitstekende single ‘In Words Of A Not So Famous Man’ wordt Keely’s soloalbum heel wat anders dan het lawaai dat hij doorgaans met Trail Of Dead produceert:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>