Le Guess Who? heeft met Wilco al de eerste headliner voor 2016 gestrikt

Terwijl Le Guess Who? nog een hele dag voor de boeg heeft is de eerste headliner voor volgend jaar al bekend. Het Utrechtse festival krijgt voor het tienjarig jubileum niemand minder dan Wilco op bezoek, dat met Star Wars onlangs nog een prima plaat afleverde. De mannen van Jeff Tweedy zijn voor volgend jaar al voor een aantal zomerfestivals bevestigd en zijn dus ook in het najaar in Europa te vinden. Ze zullen de donderdag van Le Guess Who? 2016 afsluiten.

Le Guess Who? 2016 vindt plaats van 10 t/m 13 november. Early bird tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>