Nieuw album en optredens in Paradiso en De Oosterpoort en op Paaspop voor Underworld in maart 2016

Underworld brengt op 18 maart 2016 het eerste nieuwe album in zes jaar uit. Barbara Barbara, we face an shining future gaat ie heten en afgaande op de eerste snippers muziek klinkt het precies zoals we van Underworld zouden verwachten: intelligente dansmuziek.

Het trio komt in dezelfde maand ook nog eens naar Nederland voor shows in De Oosterpoort op 28 maart en Paradiso op 31 maart en een optreden op Paaspop (dat plaatsvindt van 25 maart t/m 27 maart). Voor Paaspop zijn verder onder andere Deafheaven (!) en Enter Shikari bevestigd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>