Beluister ‘A Wonderful Life’, de eerste solosingle van The Gaslight Anthem frontman Brian Fallon

Foto: Twitter/thebrianfallon

The Gaslight Anthem doet het voorlopig rustig aan, genoeg tijd dus voor zanger en frontman Brian Fallon om solo zijn vleugels uit te slaan. Zijn eerste single ‘A Wonderful Life’ laat horen dat we van zijn solodebuut Painkillers niet hoeven te verwachten dat hij heel iets anders gaat proberen. Het nummer klinkt met haar ronkende gitaren en Fallons kenmerkende stem wel zo’n beetje als zijn oude band.

“’A Wonderful Life’ was een uitdrukking van hoe ik me voelde, en hoe sommige mensen die ik ken zich voelen”, vertelt Fallon aan The Wallstreet Journal. “We willen dat onze levens iets betekenen voor de mensen om ons heen. We willen dat onze tijd hier een positieve impact heeft en niet alleen maar voorbij gaat. Zelfs als dat ons van alles kost.”

‘A Wonderful Life’ is hier te vinden.

Painkillers verschijnt op 11 maart. Fallon komt volgend jaar ook naar Nederland, op 13 april staat hij in de Melkweg.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>