Beluister ‘Lazarus’, de nieuwe single van David Bowie

david bowie

David Bowie heeft de tweede single van zijn nieuwe album ★, of Blackstar, uitgebracht. ‘Lazarus’, die dezelfde naam heeft als het toneelstuk over Bowie dat onlangs in première ging, is een bijna zesenhalf minuut durende krachttoer, waarbij hij over zachte achtergrondmuziek heen spreekt.

★ verschijnt op 8 januari, de dag dat Bowie 69 jaar oud wordt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>