‘Wolf Parade keert in 2016 terug met een nieuw album’

2016 lijkt het jaar van de reünies te worden en in tegenstelling tot die van Guns ‘N’ Roses is dit er wel eentje om enthousiast over te worden: het lijkt er op dat Wolf Parade dit jaar weer terugkeert.

De band bracht in 2010 voor het laatst een plaat uit, Expo 86, en nam sinds die tijd een soort van pauze. Nu is er echter een nieuwe website en Twitter en Instagram accounts en lijkt het wel heel waarschijnlijk dat er dit jaar iets staat te gebeuren.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>