Beluister ‘I Exhale’, de eerste nieuwe single van Underworld in zes jaar

Underworld kondigde vorig jaar al het nieuwe album Barbara, Barbara, we face a shining future aan, dat op 18 maart in de winkels ligt. Nu is er ook het eerste nummer dat we kunnen luisteren; ‘I Exhale’ wordt de openingstrack van Barbara, Barbara… en is de eerste nieuwe single van de Britten in zes jaar tijd. Check zelf:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>