‘Bruce Springsteen naar Pinkpop 2016 en Rock Werchter 2016’

Foto: Takahiro Kyono

Bruce Springsteen werd gisteravond al bevestigd voor Rock In Rio en volgens de geruchtenmolen komen daar vandaag nog meer festivals bij. Bij deze festivals zouden ook Pinkpop en Rock Werchter zitten, dat zegt in ieder geval het Twitteraccount ‘Bruce Data Base’. Ook Blog It All Night verwacht vandaag meer bevestigingen, dus misschien is er wel snel duidelijkheid.

Volgens het gelekte tourschema staat Springsteen op zondag 12 juni op Pinkpop, terwijl hij 3 juli Rock Werchter aan zou doen. Die dag lijkt vooralsnog al toegewezen aan Florence + The Machine, maar er schijnen problemen met haar tourschema te zijn, dus misschien wordt haar optreden wel verplaatst naar donderdag, de enige dag waar nog geen headliner voor bekend is.

 

Springsteen is op dit moment op pad in Amerika voor het 35-jarig jubileum van The River. De laatste keer dat hij in Nederland was, was in 2013 toen hij in het Gofferpark in Nijmegen stond. In 2009 en 2012 was The Boss ook nog op Pinkpop te zien.

Update 27-01

Er wordt nu ook een andere levende legende genoemd als mogelijke derde headliner van Pinkpop.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Bruce Springsteen naar Pinkpop 2016 en Rock Werchter 2016’

  1. Peter S

    Grppige site. apart dt bij de links de grootste Nederlandse muzieksites niet eens gemeldt staan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>