‘Paul McCartney naar Pinkpop 2016’

Foto: bluecherry74

Gisteren was er al het bericht dat Pinkpop bezig zou zijn met Bruce Springsteen, maar het zou zomaar kunnen dat Jan Smeets een andere legende weet te strikken. Volgens De Telegraaf lijkt het er namelijk op dat Paul McCartney de laatste headliner van het Limburgse festival wordt.

Pinkpop schijnt vorig jaar al bij McCartney aangeklopt te hebben toen de Foo Fighters hun optredens moesten annuleren. Een show van de Beatle was toen niet mogelijk, maar dit jaar zou het wel eens anders kunnen lopen. De Nederlandse Beatlesfanclub schijnt een bron te hebben die beweert dat er ‘ene Paul naar Pinkpop komt,  die eerder in een band speelde waarvan een ander lid in New York is doodgeschoten’. Ook andere websites beweren dat zij geruchten gehoord hebben die wijzen op de komst van McCartney.

McCartney was vorig jaar voor het laatst in Nederland, hij stond toen twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>