The Roots, Gregory Porter en meer bevestigd voor North Sea Jazz 2016

The Roots (Foto: Mika Väisänen)

Het North Sea Jazz Festival heeft vanochtend het eerste blik namen opengetrokken en daar zitten  een paar interessante tussen. Zo komen onder andere The Roots, Gregory Porter en Anderson Paak in juli naar Rotterdam.

Verder zijn ook onder andere Simply Red, Diana Krall, Buddy Guy, Level 42, Jill Scott en Chick Corea bevestigd voor het festival dat van 8 t/m 10 juli wordt gehouden. Kijk hier voor de volledige line-up.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>