Beluister ‘Aviation’, de nieuwe single van The Last Shadow Puppets

screenshot

Nog iets meer dan twee weken totdat Everything You’ve Come To Expect, het langverwachte tweede album van The Last Shadow Puppets, in de winkel ligt. Om ons bezig te houden hebben Miles Kane en Alex Turner alvast weer een nummer uitgebracht, beluister ‘Aviation’, met een video vol grimmig gangster melodrama, hieronder:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>