Kanye Wests ‘The Life Of Pablo’ is nu ook te vinden op Spotify en Apple Music

kanye

Tot vandaag was The Life Of Pablo, het nieuwe album van Kanye West, alleen te vinden op TIDAL, de streamingdienst van onder andere Jay-Z. Daar werd het album al zo’n vierhonderd miljoen keer gestreamed en vanaf vandaag zal de teller alleen maar sneller oplopen: het album is nu namelijk ook te vinden op Spotify en Apple Music. Daarnaast is er een digitale download te koop op de site van West.

De versie die nu te vinden is op de streamingdiensten is overigens niet de definitieve versie: West lijkt zijn laatste album maar niet los te kunnen laten en hij is nog steeds bezig om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Er kan nog het een en ander veranderen dus.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>