Downloaden maar: kakelverse Radiohead-bootlegs

Radiohead liveRadiohead is sinds begin mei op tournee door de Verenigde Staten, zoals u wellicht weet. Met een nieuw visueel mega- decor bovendien, rechts op de foto te zien. Voor wie zich nu al wil inleven voor het Europese deel van de In Rainbows-tournee, op 1 juli te beginnen in het Amsterdamse Westerpark: check dan zeker radiohead-notforprofit.com. Daar vind je gratis te downloaden bootlegs van alle recente concerten in onder meer Miami, Washington, St. Louis, Dallas en Charlotte. Leef je uit!

Want ook in de VS heeft Radiohead dus vele bloedfanatieke fans die iedere show zo goed mogelijk opnemen en aanbieden op deze site, die een bloedhekel zegt te hebben aan figuren die bootlegs verkopen in plaats van weggeven. Nobel! Bovendien is de opnamekwaliteit van de meeste shows meer dan in orde voor een vanuit het publiek opgenomen concert, op de bootleg van West Palm Beach, Miami na, waarop het gejoel van het publiek te vaak luider te horen is dan de muziek.

Radiohead – Weird Fishes/Arpeggi, live in Dallas, 18/05/2008

Het concert van Radiohead op 1 juli in Amsterdam is uitverkocht, op zaterdag 5 juli is de band nog te zien op Rock Werchter.

Meer Radiohead op Alternative Blog:
- Downloaden: In Rainbows Remixen van Amplive: Rainydayz Remixes
- EMI slingert greatest hits van Radiohead op de markt
- Kijken: Radiohead's nieuwjaarswebcast: Scotch Mist
- Video's: Radiohead's Webcast Thumbs Down
- Radiohead op Roskilde, Rock Werchter en in Amsterdam

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Downloaden maar: kakelverse Radiohead-bootlegs

  1. PP

    Ik ga nu voor de zoveelste keer naar RDHD, maar het is het enige concert waar ik echt nu al een soort gespannenheid van krijg…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>