Ahoy’ krijgt ook Neil Young over de vloer

Na het nieuws van deze dinsdagochtend dat Kings Of Leon mag gaan proberen om Ahoy’ te gaan vullen, maakt Mojo Concerts bekend dat de Rotterdamse zaal binnenkort ook de Canadese rockdinosauriër Neil Young over de vloer krijgt. Young geeft op zondag 7 juni een concert in Ahoy’. En dat zijn komst nog altijd meeslepende en vitale rockshows kan opleveren, werd vorig jaar onder meer bewezen op het Belgische Rock Werchter, waar Young garant stond voor een van de meest indrukwekkende optredens van dat lange weekend. In Nederland stond hij kort daarna ook op Bospop in Weert. Deze zomer is hij op tournee om zijn nieuwe album Fork In The Road te promoten, een conceptplaat - dit hebben we niet verzonnen - over milieuvriendelijke auto’s, een andere hobby van de rocker.
De voorverkoop via LiveNation.nl begint zaterdag 21 maart om 10.00 uur, een speciale presale begint al op vrijdag 20 maart, eveneens om 10.00 uur. De ticketprijzen zijn aan de maat, maar een stuk betaalbaarder dan voor zijn shows in de RAI van vorig jaar: voor Ahoy’ kosten kaarten 67 tot 58 euro. Overigens is Young de avond ervoor, zaterdag 6 juni, ook in het Antwerpse Sportpaleis te zien. Meer info op goformusic.be.

Fork In The Road komt uit op 7 april.

Fork in the Road live

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ahoy’ krijgt ook Neil Young over de vloer

  1. Pingback: Snow Patrol, Elbow, Admiral Freebee terug naar voorprogramma-status | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>