The Resistance is klapper, extra kaarten voor Muse-concert in Ahoy’

De grote schare Muse-fans heeft zich bepaald niet laten afschrikken door de nog dikkere brokken grootse bombast en prominente klassieke invloeden op The Resistance. Sterker nog: het succes is weer enorm. In zo’n 15 landen is het vijfde album van het Britse trio op de eerste plaats van de album charts terechtgekomen, waaronder ook in Nederland. Ook de eerste reeks concerten van The Resistance-tournee is zo goed als compleet uitverkocht. Dus is het maar goed dat Muse zou hebben bedacht in een soort 360 graden-opstelling te willen optreden, met het publiek in een cirkel om het podium heen, in ieder geval bij enkele shows. Inderdaad, zoals U2 momenteel ook doet, de band waarvoor Muse recentelijk enkele keren in het voorprogramma stond.

Of die definitieve podiumopstelling, inclusief futuristische, zwevende kubussen met bandleden erop, in november ook Ahoy’ haalt, is nog niet helemaal duidelijk. Wel zijn er nu het formaat van de productie vaststaat voor het concert in Ahoy’ Rotterdam op zaterdag 14 november extra kaarten in de verkoop komen, à 37 euro per stuk exclusief servicekosten.

De verkoop van deze tickets begint vrijdag 25 september om 10.00 uur via Live Nation. Goed nieuws voor wie achter het net had gevist dus. En geen angst: bij de eigen concerten waagt Muse het beslist niet om te playbacken.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “The Resistance is klapper, extra kaarten voor Muse-concert in Ahoy’

 1. Joris Rietbroek Auteur

  Ik had dit stuk niet gezien, er staat inderdaad dat ze wellicht enkele shows op de 360-graden manier willen doen. Het zal mij benieuwen hoe het er dan in R’dam uit komt te zien.

    /   Reply  / 
 2. Martin

  Maar in elk geval een extra kans om nog een kaartje te bemachtigen. Ze waren wel erg snel weg de eerste keer :(

    /   Reply  / 
 3. Jantine

  Na ruim een half uur gewacht te moetne hebben,waren de kaartjes eindelijk beschikbaar.
  Ik ben erbij =D Al zijn mijn plaatsen niet al te goed, maar ach ik klaag niet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>