Blood Red Shoes in maart op tour door Nederland

Blood Red ShoesHet jaar na de release van debuut Box Of Secrets stond voor Brits jongen-meisje-rockduo Blood Red Shoes in het teken van spelen, spelen en nog eens live spelen door heel Europa en Amerika. In Nederland waren drummer Steven Ansell en gitariste Laura-Mary Carter zelfs een slordige twintig maal te zien op clubpodia en festivals, ook op Pinkpop en Lowlands. De eerste vier optredens voor het nieuwe jaar zijn alweer geboekt. voor als nieuw, tweede album Fire Like This uit is. Nog zo’n plaatje waar we veel van verwachten. Dat de band op het Lowlands-start-van-de-voorverkoop-feessie Llaunch in het Haagse Paard van Troje optreedt, was al bekend. In maart komen daar optredens bij in Groningen, Eindhoven en Amsterdam.

De data:
di. 16 maart 2010: Effenaar, Eindhoven
woe. 17 maart 2010: Paradiso, Amsterdam
do. 18 maart 2010: Oosterpoort, Groningen

Voorverkoopinfo voor de Oosterpoort is nog niet bekend. Kaarten voor de Effenaar-show kosten 14 euro excl. en gaan vanaf vrijdag 18 december in de voorverkoop. Tickets voor Paradiso kosten 15 euro excl. en zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 26 december. Nieuwe plaat Fire Like This is er vanaf 1 maart; een voorproefje in de vorm van het flink uitgesponnen, donkere Colours Fade is al te downloaden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Blood Red Shoes in maart op tour door Nederland

 1. Laura

  De vvk voor Oosterpoort begint ook morgen.

    /   Reply  / 
 2. Alexander

  Had ze graag weer in doornroosje gezien, of Tivoli (lekker centraal), maargoed, het kan er mee door ;)

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Lowlands lanceert kaartverkoop; Florence lanceert Llaunch | Alternative

 4. Pingback: Review: Blood Red Shoes – Fire Like This | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>