Prijsvraag: win kaarten voor Bettie Serveert in Hengelo

Na een opvallend stevige en zeer vitale nieuwe plaat van begin dit jaar genaamd Pharmacy Of Love, is Nederlandse oer-indierockband Bettie Serveert weer ouderwets stomend op tour. Dat merkten we onlangs nog in het voorprogramma van Pavement in Paradiso, waar de band rond Carol van Dijk, Peter Visser en Herman Bunskoeke hevig te keer ging. Het touren is nog niet afgelopen voor de band: zo staat Bettie Serveert vrijdag 11 juni in poppodium De Metropool in het Overijsselse Hengelo. Een optreden waarvoor ik middels een vast niet moeilijke Triviant-vraag 3 x 2 kaarten mag weggeven.

Dat is ook wel eens leuk voor de lezers in het oosten van het land, die wellicht weinig hebben aan al die Randstedelijke prijsvragen, niet waar?

- Welke slagwerker van welke band zul je ook bij dit optreden in de Metropool als een meppende maniak achter de drumkit zien zitten?

Stuur het juiste antwoord uiterlijk woensdag 9 juni naar [email protected], o.v.v. Bettie Serveert. De prijswinnaars krijgen zoals gebruikelijk per e-mail bericht.

Bettie Serveert – Deny All

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>