Prijsvraag: win kaarten voor Bear in Heaven/Sleepy Sun @ Melkweg

Twee boeiende Amerikaanse bands in verschillende muzikale straten vormen een fraaie double bill op zondagavond 15 augustus: dan spelen zowel Bear In Heaven uit het New Yorkse Brooklyn als Sleepy Sun uit Californië in de oude zaal van de deze zomer jubilerende Melkweg. Ook al zoekt Bear In Heaven het in de elektronisch vorm gegeven popsongs en Sleepy Sun in de zinderende desert rock; beide bands hebben gemeen dat ze met hun muziek de luisteraar op een heerlijk zaligmakende trip kunnen meevoeren. Een prima combi dus op één avond, waarvoor ik 2 x 2 kaarten mag weggeven.

Om kans te maken op een set kaartjes, geef je antwoord op de volgende vraag:

- Op welk intiem festival zijn beide bands in hetzelfde weekend ook te zien?

Stuur het juiste antwoord uiterlijk zaterdag 7 augustus naar [email protected], o.v.v. Sleepy Sun/Bear In Heaven. De prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

Bear In Heaven – Lovesick Teenagers

Sleepy Sun – Open Eyes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>