Band Of Horses in februari 2011 terug naar Nederland

Nadat Lowlands dik een week geleden een oerdegelijke alt. country-set voorgeschoteld kreeg van het Amerikaanse Band Of Horses, gaat de groep rond songschrijver Ben Bridwell – tegenwoordig zonder baard, baarden zijn immers zó 2009 – de komende maanden stug door met toeren ter ere van het wat zoetere recente album Infinite Arms. Begin 2011 keert Band Of Horses terug naar Nederland, na de goede optredens op Motel Mozaïque en Lowlands eindelijk voor een eigen los concert, en wel op woensdag 23 februari in de Amsterdamse Paradiso. De voorverkoop voor dit optreden begint op zaterdag 4 september via Ticketmaster: kaartjes kosten 20 euro, exclusief servicekosten en lidmaatschap.

Zo deed Band Of Horses het op Lowlands in de Grolsch-tent. Heb jij 23 februari 2011 ook alweer in de agenda genoteerd?

North West Appartment

The Funeral

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Band Of Horses in februari 2011 terug naar Nederland

 1. Bart

  Zeker!! Was al bang dat Nederland werd overgeslagen qua clubs! Heel fijn.
  Grtz Bart

    /   Reply  / 
 2. Bram

  Leuk, een van de weinige bands die ik heel graag een keer live wil zien en nog nooit goed gezien heb (behalve die keer op ACL toen Foo Fighters er ineens hard doorheen ging). Denk dat ze goed overkomen in een relatief kleine zaal!

    /   Reply  / 
 3. Rob(V)

  Heb eerst maar even aanstaande zaterdag goed gemarkeerd: wil er later niet achter komen dat ik de kaartverkoop gemist heb!!

    /   Reply  / 
 4. Paul

  In 2008 gaven ze een topconcert in Paradiso! Heb besloten nu maar even over te slaan. Laatste album doet me helemaal niks :-(

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>