Dubstep-Knaller van de Week: RedHotChiliPeppers?

.

Iconen van de popmuziek. Zo zijn er niet veel. Maar laten we eerlijk zijn, de nieuwe generatie herkent de klanken van Give It Away niet. En herinnert zich ook niet meer die belachelijke video, en de periode dat die plaat BloodSugarSexMagik uit kwam, een mooie tijd was dat. Anyway. Psymbionic weet hier wel raad mee. Hij komt in het linker rijtje als het gaat om dubstep-remixes, een smetje op de popgeschiedenis waar ik weerloos voor ben gevallen. Tuurlijk is het plat om een gemiddeld popnummer te pakken wat iederen kent en er dan een wobble onder te gooien. Youtube staat er vol mee. Maar dan komt Psymbionic, en hij maakt deze vlammende klassieker eigenlijk precies wat ze 20 jaar geleden ook was: een knaller. Maar dan in 2011. Complimenten (download hem hier gratis). Ik ga dansen.

.

.

Psymbionic, John Burcham komt uit Arkansas, maar groeide op in Austin, een stad in Texas waarvan iedereen altijd zegt dat het daar heel gek is. Ik geloof ze wel. Geef de beste man hier wat liefde mee.

.

En hier kun je nog een paar uur door dansen op zijn idiote bassen. Genieten!

.

Mixes by Psymbionic

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dubstep-Knaller van de Week: RedHotChiliPeppers?

  1. Smart formuleren

    dubstepp is t helemaal! Hoop ech dat het gigantisch aanslaat in nderland zodat er wat grotere festivals van gaan komen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>