London Calling dit keer ook op de Overtoom

De aankomende editie van London Calling breidt op nog een andere manier uit. Niet alleen komt er met zondag 4 november een extra dag bij, ook krijgt de tweedaagse naast Paradiso een extra locatie: OT301, op de Overtoom 301, Amsterdam.  Daar verzorgen enkele bands van de line-up van dit jaar extra optredens. Zodat deze acts een keer extra in Amsterdam kunnen spelen na een hele overtocht voor een half uurtje spelen. En zodat meer mensen na het snelle uitverkopen van het festival toch nog wat verse Engelse bands kunnen zien als ze achter het net hebben gevist.

Zonder kaartje kom je OT301 echter niet in: voor de locatie gaan op zaterdag 13 oktober speciale kaartjes à 10 euro in de voorverkoop, inclusief lidmaatschap. Deze kaarten zijn ook geldig voor de afterparties in Paradiso, na een uur of elf. Op vrijdag 2 november kun je in OT301 kijken naar Assembly Now en de XX Teens. Op zaterdag 3 november spelen Dragons en Underground Heroes aan de Overtoom. Opgelet: met kaartjes voor de reguliere Paradiso-programmering kom je OT301 niet in.

Eerder meldden we al dat London Calling uitbreid naar de zondag, met een programma met singer-songwriters en enkele recht toe, recht aan rock 'n roll-bands. Tot nu bevestigd: the Underground Heroes, The Dykeenies, The Displacements en The Runners.

Blijf Alternative Blog in de gaten houden: vanaf komend weekend stellen we de leukste bands van de aankomende London Calling-editie uitgebreider aan je voor. Op het festival treden dit jaar onder meer op: New Young Pony Club, The Rakes, Friendly Fires, The Hours, Prinzhorn Dance School, Does It Offend You Yeah!, The Wombats, The Maccabees, Jack Penate en anderen. Op de optredens in OT301 na is het festival compleet uitverkocht.

Lees ook:
- De laatste loodjes voor London Calling
- London Calling voor het eerst drie dagen
- London Calling line-up vrijdag 2 november
- London Calling line-up zaterdag 3 november

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>