Eerste namen Eurosonic: Hooverphonic, The Tellers, Pete Philly

Het tweede weekend van januari 2008 staat bij popliefhebbers natuurlijk al volgeboekt voor een verblijf in Groningen. Van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 januari staat de staat in het teken van de festivals Eurosonic en Noorderslag. Het hele weekend treden er meer dan 200 acts op in Groningen. De eerste bands voor Eurosonic zijn maandag door de organisatie bekend gemaakt en daar zitten naar goede gewoonte een hoop groepen uit heel Europa bij waar we nog nooit van hebben gehoord. Bekende acts zijn Hooverphonic, The Tellers en Pete Philly & Perquisite.

De volgende bands komen in januari naar Groningen voor een optreden in de vele zalen en kroegen:

Miss Platnum (DE), Clara Luzia (AT), Baloji (BE), Hooverphonic (BE), The Tellers (BE), Shangri La (BG), Sunshine (CZ), Who Made Who (DK), Alphabeat (DK), Eliit (EE), Von Hertzen Brothers (FI), The Dø (FR), Little Cow (HU), Jakobínarína (IS), Modena City Ramblers (IT), Cathy Davey (IE), Eternal Tango (LU), Pete Philly & Perquisite (NL), Superfamily (NO), More Than A Thousand (PT), We Are Balboa (ES), Coal (CH), Aloan (CH), Detektivbyrån (SE) en Pete And The Pirates (GB).

Meer info over het weekend, ook over Noorderslag met de huidige crème de la crème van de Nederlandse popscene volgt binnenkort. Daarvoor houden we de erg fraai vormgegeven website van Eurosonic/Noorderslag scherp in de gaten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>