Lowlands 2008 uitverkocht!!

En zo zie je waar een 'waarschuwing' van de Lowlands-organisatie toe kan leiden, waar we enkele uren geleden nog over berichtten. Vrijdagmiddag werd gemeld dat er nog maar 5000 kaarten voor het festival in de Flevopolder beschikbaar waren, en zaterdagmiddag even voor 14.00 uur zijn alle gangbare festivaltickets à 132,50 euro UITVERKOCHT, althans via ticketmaster.nl. Vreemd genoeg was het op dat moment nog wel even mogelijk om kaarten te kopen in combi met toegang tot Walibi World, voor 152,50 euro, maar ook die zijn nu weg. Lowlands verkoopt hiermee hoe dan ook in recordtempo uit, en dat met niet eens de allersterkste line-up in jaren.

Want headliners als dEUS, Franz Ferdinand, Junkie XL, N*E*R*D, Anouk en Underworld hebben we de afgelopen jaren vaker in Biddinghuizen gezien. En een hoop weliswaar goede nieuwe acts op het festival, zagen we afgelopen jaar al uitgebreid in het clubcircuit, zoals Blood Red Shoes, British Sea Power, Los Campesinos!, Foals, Holy Fuck, The Wombats en Yeasayer. Al is dat misschien juist een gedeeltelijke verklaring voor de snelle kaartverkoop, net als de gegarandeerde, zeer geliefde sfeer op het festival.

Een andere uitleg is dat veel mensen die vorig jaar onverwacht naast een Lowlandskaart grepen, er nu extra vroeg bij zijn geweest. Vorig jaar verkocht Lowlands zo'n drie weken van tevoren uit. Ook mogelijk: nogal wat mensen grepen naast een driedagenkaart voor Pinkpop, willen zich verzekeren van toegang tot dat andere grote Nederlandse festival en hebben extra vroeg een kaartje gekocht.

Hoe het ook zij: de vraagbaak voor Lowlandskaarten kan wat mij betreft hieronder beginnen. Nogmaals: laat vreemde ticetbureau's zoals genoemd in ons vorige Lowlands-artikeltje links liggen. Opgelet: kaarten mogen UITSLUITEND TEGEN KOSTPRIJS worden verkocht. Kom je een aanbieder tegen die hier zich niet aan houdt, laat het me dan even weten op [email protected] Roept u maar.

Lees ook:
- Lowlands 2008: Santolgold, No Age, GEM, Laura Marling
- Lowlands 2008: Franz Ferdinand, Underworld, Elbow, Jamie Lidell
- Lowlands 2008: Blood Red Shoes, Flaming Lips, Gutter Twins
- Lowlands 2008 weer net zo groot als vijf jaar terug
- Meer festivalnieuws op Alternative Blog.

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Lowlands 2008 uitverkocht!!

 1. Nikkie Laros

  Ik wil graag nog een kaartje!!!!!!

    /   Reply  / 
 2. Alexander

  Ik heb zo mijn twijfels of er nu in een keer 5000 lowlands twijfelaars een kaartje gekocht hebben. Grote kans dat vooral juist die handelaren nog even extra ingeslagen hebben.
  Ik zie het hele nut niet van zo’n bericht. Als er nu al nog maar 5000 over waren dan weet je ook dat die zo uitverkocht zijn. Het was helemaal niet nodig om dat naar buiten te brengen zodat er een run op ontstaat, lijkt me?

    /   Reply  / 
 3. Rein

  Toh wel aardig om een dergelijk bericht te plaatsen voor de mensen die dit niet verwachtten en nu toch nog even de tijd hadden om een kaartje te halen…

    /   Reply  / 
 4. Emile

  vrienden kon ik nog net waarschuwen. Die hebben gisteren nog een kaartje gekocht!

    /   Reply  / 
 5. stef

  eey ik zoek ook een kaartje heeft iemand misschien er een over of ken je misschien iemand ik zou het graag horen want je zou me er heel blij mee maken alvast bedankt

    /   Reply  / 
 6. Sanne Nagtzaam

  Ik wil heel graag nog 1 kaartje!

  Ik studeer over een week af en als laatste uitje zouden wij met de klas naar lowlands gaan. Iedereen heeft een kaartje, behalve ik :( Ik stond bij het vvv-kantoor en het was net 5minuten uitverkocht! Wat een pech! Dus ik ben heel hard opzoek naar een kaartje!!!

    /   Reply  / 
 7. Berry

  Zo is dat, totaal nutteloos zo’n bericht !

    /   Reply  / 
 8. Alexander

  Hey,
  voor een vriend van mij die nu in nieuw zeeland rondreist en die niet verwacht had dat het al uitverkocht zou zijn zoek ik ook nog een kaartje!
  gr Alexander

    /   Reply  / 
 9. Stephanatic

  er moet toch wel iemand zijn die nog een ticket (over) heeft? (a)

  je weet niet hoe blij je me zal maken!

    /   Reply  / 
 10. malle pietje

  Voor diegenen die nu naast een kaartje grijpen: volgend jaar dus eerder op pad!

    /   Reply  / 
 11. Joeyb

  net te laat. Ik kom dus nog 1 kaartje tekort.Dit zou mijn vijftiende keer worden, maar grijp net naast de laatste tickets. Wie heeft er nog eentje over ?

    /   Reply  / 
 12. Frank

  HOI als er nog iemand interresse heeft in een kaartje voor lowlands meld je dan, ik geef je het kaartje voor de normale koop prijs! Dus meld je maar

    /   Reply  / 
 13. Pingback: Weet u nog? - Alternative Blog in juni 2008 | Alternative

 14. Pingback: Arctic Monkeys, Basement Jaxx, Bon Iver naar Lowlands 2009 | Alternative

 15. Pingback: Vroege Vogel kaarten Lowlands 2009 al uitverkocht | Alternative

 16. Pingback: Lowlands waarschuwt nu al voor te dure ticketbureau’s | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>