Fleet Foxes op Crossing Border 2008 in Den Haag

Fleet FoxesOp de laatste grote festivals Lowlands of De Beschaving kunnen we nog niet van de makers van een van de mooiste platen van dit jaar genieten, maar 99 procent zeker wél op een nieuwe editie van het Crossing Border festival in Den Haag, dit jaar van 19 tot en met 22 november. Op de MySpace van Fleet Foxes uit Seattle zien we namelijk een optreden gepland staan op 21 november in Den Haag. De 'ssshhhhh' in het schema betekent zeker dat de band het nog even geheim had moeten houden? Update 20/08: een flink deel van het Crossing Border-programma is inmiddels bekend.

Leuk trouwens, die commentaren in het tourschema: Fleet Foxes lijkt zelf nog vol ongeloof over de wereldwijde erkenning vanwege hun prachtdebuut Fleet Foxes. Zo mogen ze volgende week in Amerika enkele voorprogramma's van Wilco verzorgen; de commentaren bij die data luiden: "WTF?????", "How did we get here, seriously, what's going on?", "Shock, disbelief" en als laatste "still flabbergasted."

Hela, dat laatste hadden wij ook nog dagenlang toen we de alt. country, folk en pop met bloedstollende zangharmonieën van Fleet Foxes voor het eerst hoorden afgelopen voorjaar. Zo te horen blijft dit alles ook live uitstekend overeind, en da's geen geringe prestatie.

Binnenkort volgt er ongetwijfeld meer informatie over Crossing Border 2008, maar een van de hoogtepunten lijkt op papier nu al vast te staan. Met één naam bekend.

Fleet Foxes live – Blue Ridge Mountains

Fleet Foxes – Mykonos, live @ Bowery Ballroom, New York

Zie ook:
- Video: Fleet Foxes – White Winter Hymnal
- Nooit van Gehoord? – Fleet Foxes

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fleet Foxes op Crossing Border 2008 in Den Haag

  1. Maria

    Super! Wat een leuk nieuws!
    Wil zeker Fleet Foxes live op crossing Border 2008 gaan zien!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>