Enkele nieuwe naampjes voor Lowlands 2009

Je kunt je afvragen wat het eigenlijk nog uitmaakt wat Lowlands op het programma zet: die kaartverkoop loopt toch wel als een tierelier, want mensen willen er nu eenmaal hoe dan ook bij zijn. Maar toch: uiteindelijk willen we allemaal een beetje fatsoenlijke acts zien en tot aan een grote bulk namen in het voorjaar wordt er af en toe een klein handje acts gestrooid voor de aanstaande editie op 21, 22 en 23 augustus. Zoals deze woensdagmorgen de altijd welkome, stevige electro van Boys Noize voor in de Bravo-tent en enkele lawaaiïge gitaaracts. Een daarvan is het ravemetalpunkschorriemorrie van Enter Shikari (foto) dat we eens zo slecht bezig zagen dat we ons afvragen waarom die Britse jochies weer mogen komen.

Ook van de partij: Finse powermetalband Sonata Arctica. Klinkt op papier frisjes.

Enkele headliners waren al bekend, in de vorm van Basement Jaxx en Arctic Monkeys. De voorverkoop loopt kortom al aardig, met ruim 10.000 verkochte tickets in een week. Kaartjes kosten anno 2009 150 euro inclusief tien euro servicekosten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Enkele nieuwe naampjes voor Lowlands 2009

  1. Monstertje

    Hmm..mis idd al een aantal jaar een lekker harde band op LL. Dat Sonata klinkt als kindermetal en Enter Shikari heeft welgeteld één leuk nummer.
    Machine Head..dat zou heul fijn zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>