Faith No More komt naar Pukkelpop 2009

Sinds de bekendmaking van de reünie van tegendraadse Amerikaanse rockband Faith No More, zijn er mondjesmaat Europese tourdata voor komende zomer onthuld. Daar is woensdag de datum donderdag 20 augustus bijgekomen: dan speelt de band rond zanger annex stemkunstenaar Mike Patton op het Belgische Pukkelpop bij Hasselt, in hetzelfde weekend als Lowlands. Dat is een tweede mooie reünie op het Vlaamse festival, naast The Jesus Lizard. In dat weekend is enkel de Lowlands-zaterdag is op het moment van schrijven nog vrij in het Faith No More-tourschema; het is kortom de vraag of de groep vier avonden achter elkaar speelt en zodoende ook Biddinghuizen aan gaat doen.

Met deze onthulling komt Pukkelpop ongetwijfeld snel met een nieuwe berg namen (net als Lowlands deze woensdag). Eerder was de komst van onder meer Kraftwerk, Arctic Monkeys, The Offspring, Wilco, Beirut, The Jesus Lizard, N*E*R*D, Bon Iver, Phoenix, Life Of Agony Opeth, Vitalic en Dave Clarke al bekend gemaakt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Faith No More komt naar Pukkelpop 2009

  1. Pingback: Lowlands 2009: Eagles Of Death Metal, Beirut, Ska-P, Babylon Circus | Alternative

  2. Pingback: Pukkelpop 2009: 2 x dEUS, Snow Patrol, Grizzly Bear, Deerhunter | Alternative

  3. Pingback: Faith No More-reünie vergezeld van overbodige greatest hits-cd | Alternative

  4. Pingback: Ook Faith No More, Grizzly Bear en Junior Boys naar Lowlands 2009 | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>