Lowlands 2009: Eagles Of Death Metal, Beirut, Ska-P, Babylon Circus

Nope, vooralsnog wel de reünie van rockband Faith No More op Pukkelpop (weten we sinds vanmorgen), maar nog niet op Lowlands 2009. Wel woensdagmiddag door de Lowlands-organisatie bekend gemaakt via een bescheiden worp nieuwe namen: Eagles of Death Metal, 2manydj’s, Beirut (foto, ook op Pukkelpop), Ska-P, 2000 and One, Babylon Circus en Mad Manoush. Die komen bovenop eerder bekend gemaakte acts als Arctic Monkeys, Basement Jaxx, The Prodigy, Wilco, Lily Allen, The Whitest Boy Alive, Calexico, Kasabian, Bon Iver, Fall Out Boy, Dizzee Rascal en anderen.

Daarbij is Babylon Circus een feestelijk Frans bandje uit Lyon, het Zwitserse Mad Manoush valt in de balkan/Gogol Bordello categorie, terwijl de Amsterdamse houseveteranen van 2000 and One vast goed hun werk zullen doen in de Bravo.

Zoals bekend is de kaartverkoop in volle gang, volgens de organisatie in nogal snelle volle gang zelfs. Tickets kosten 150 euro inclusief servicekosten. In een persbericht wordt en passant nog even gewaarschuwd voor een reeks malafide kantoortjes die Lowlands-tickets voor zo ongeveer de dubbele prijs in de aanbieding hebben en waarvan de organisatie de echtheid in twijfel trekt. Om die etterstralen dwars te zitten, nemen we dat rijtje bureau’s graag even over. Mijd intussen de google ads op deze pagina, evenals de hotelaanbiedingen in Beirut.

Websites die op dit moment onrechtmatig Lowlandstickets verkopen zijn o.a.:
- ticketforsale.nl
- tickets2buy.nl
- ticketshier.nl
- stadiontickets.nl
- pepetickets.nl
- getmein.nl
- budgetticket.nl
- onlineticketshop.nl
- worldticketshop.nl
- tickets4u.nl
- ticketunlimited.nl
- 4alltickets.nl
- tickets4events.nl
- easytickets.eu
- rang1tickets.nl
- deticketservice.nl

Dit alles genoteerd te hebben, willen we toch eens weten: bent u er al gegarandeerd bij in de Flevopolder dit jaar? Lowlands vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Lowlands 2009: Eagles Of Death Metal, Beirut, Ska-P, Babylon Circus

 1. Freakystyle

  Ik zie reclame voor biologische afbreekbare regenponcho’s ;)

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  Zou toch wel heel erg zonde zijn, mochten zowel Faith No More als Radiohead niet blijken te komen.
  Hoop verder in ieder geval op de Doves en Archive, beide nieuwe cd’s zijn zeer fraai!

    /   Reply  / 
 3. RadioMad

  Ik ben het nog nooit zo eens geweest als met de laatste zin van Martijn.

    /   Reply  / 
 4. Emile

  Ben zeker van deelname! Kon nog profiteren van de vroege vogels actie :)

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Faith No More komt naar Pukkelpop 2009 | Alternative

 6. Miek

  Ja, ik heb een kaartje :) Met Opeth, Arctic Monkeys en nu de Eagles of Death Metal heb ik wel een leuk weekend.
  Maximo Park had ook min of meer bevestigd dat ze komen toen ze bij 3fm waren, hoorde ik van iemand?

    /   Reply  / 
 7. Martijn

  Thanks RadioMad, vond het zelf ook een van m’n betere zinnen haha! Gelukkig komt Archive in oktober naar Tivoli de helling, zie ik ze sowieso eindelijk een keer live. Zo’n beetje de enige band die ik nog nooit gezien heb (en wel zou willen zien), samen met Antony, maar die zie ik de komende maanden twee keer. Wat betreft Lowlands vind ik het lastig inschatten wat er verder allemaal nog bij kan komen, ik wacht in spanning af (en ja, ik heb uiteraard een kaartje)

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Lowlands 2009: Patrick Watson, Passion Pit, La Roux, HEALTH | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>