Kaiser Chiefs headliner op Lowlands-zaterdag, ook Grace Jones present

U bent in het trotse bezit van een kaartje voor het officieel nu al stijf uitverkochte Lowlands-festival en ook nog fan van die Britse feest-beesten die zich Kaiser Chiefs noemen? Is dat even boffen, want behalve een beat, missen ze ook de meeste zomerfestivals wederom niet. Oh my god, I can’t believe it; na zo’n 86 optredens in Nederland de afgelopen drie à vier jaar, komt de groep op zaterdag 22 augustus een felbegeerde headlinerspot opeisen in de Alpha-tent van Lowlands, zo is te zien op de Kaiser Chiefs MySpace.

De feestgangerspopulatie van Lowlands kan dik tevreden zijn, de popliefhebber die iedere dag minder en minder van de Chiefs is gaan houden, wacht op een in de breedte spannender programmering. Een opvallende keus in die zin is dan het boeken van 60-jarige diva Grace Jones (aldus MySpace), die behalve zaterdag 4 juli op Rock Werchter, ook zondag 23 augustus in Biddinghuizen te zien is.

Kaiser Chiefs – You Want History

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kaiser Chiefs headliner op Lowlands-zaterdag, ook Grace Jones present

  1. Johnny

    2 jaar geleden zag ik nog een briljante Patrick Wolf in een bijna lege india tent omdat iedereen bij de kaiser chiefs stond. Niks mis mee om het grote gros bij de leuke acts weg te halen :)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Ook Faith No More, Grizzly Bear en Junior Boys naar Lowlands 2009 | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>