Ook Faith No More, Grizzly Bear en Junior Boys naar Lowlands 2009

Jawel, na de bevestiging op Pukkelpop bij de zuiderburen, komt de dit jaar herenigde Amerikaanse rockband Faith No More ook naar Lowlands, twaalf jaar nadat de groep met zanger Mike Patton in het laatste jaar van haar bestaan nog op Lowlands stond (1997). Daarnaast meldt de organisatie woensdagmiddag nu ook officieel de komst van gangmaker Kaiser Chiefs, naast de namen van Grace Jones, Grizzly Bear (let op prachtplaat Veckatimest), Junior Boys, Tiga, Paul Kalkbrenner, Dixon en The Parlor Mob. Met eerdere bevestigingen als Arctic Monkeys, Bloc Party, The Prodigy, Wilco, Beirut, Lily Allen, Eagles Of Death Metal, Opeth, Calexico, Kasabian, 2ManyDJ’s en The Whitest Boy Alive, neemt het muziekprogramma van Lowlands al vrij vroeg in het jaar vaste vormen aan.

Het wachten is nog op wat meer kleine, spannende indiebands voor versterking van de line-up in de breedte. Zo zien we op de Pukkelpop-affiche al de namen staan van onder meer Deerhunter, Crystal Antlers en Black Lips, die wat mij betreft meer dan welkom zijn in Biddinghuizen.

Zoals inmiddels bekend is Lowlands voor afgelopen weekend al uitverkocht geraakt. Dat is wellicht knap balen voor Faith No More-fans die wachtten met een aankoop tot de officiële bevestiging. Nu nog kaarten boeken bij niet-officiële ticketbureau’s zoals die helaas ook op deze website om de haverklap opduiken in de Google Ads, is niet verstandig. Behalve dat je veel te veel betaalt en feitelijk belazerd wordt, loop je 90 procent kans dat je duurbetaalde ticket ongeldig wordt verklaard door blokkering.

Meer info over zwarthandel en aanverwante ellende staat hier.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ook Faith No More, Grizzly Bear en Junior Boys naar Lowlands 2009

 1. Sander

  Dammit! Geen kaartje en wil wel Faith No More zien!

    /   Reply  / 
  1. Gretsch

   Dan moet je naar Pukkelpop, die verkopen ook dagkaarten

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Lowlands 2009: Patrick Watson, Passion Pit, La Roux, HEALTH | Alternative

 3. Pingback: Lowlands 2009: Patrick Wolf, White Lies, Razorlight | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>