Lowlands 2010: Blink-182, Plastikman, Admiral Freebee

Blink 182Allemaal heel vervelend hoor, dat Jan Peter Balkenende voor de zoveelste keer zijn kabinet ten onder ziet gaan aan ruzies en miscommunicatie, maar the morning after is het tijd voor écht écht écht belangrijke vragen. Namelijk: wie komen er eind augustus allemaal op Lowlands 2010 spelen? Precies een half jaar voor het festival (20, 21 en 22 augustus) is bekend dat in ieder geval herenigde Amerikaanse punkpopband Blink-182 (foto) naar de Flevopolder afzakt; tegen die tijd heeft het trio ook een nieuwe plaat uit.

Spontaan komt een van de rommeligste en slechtste Lowlands-optredens die ik ooit zag bovendrijven: een show van Blink 182 in de Alpha van zo’n tien jaar terug. Zouden ze intussen kunnen spelen? Ook van de partij: Elektronica-meester Richie Hawtin presents PLASTIKMAN live en mijn favoriete Belgische admiraal: Admiral Freebee. Uiteraard volgen vééél meer namen, waaronder de ware headliners, binnenkort. Overigens; de fans mogen helpen bij het ontwerpen van visuals voor de show van PLASTIKMAN, alhier.

Zoals bekend begint de voorverkoop van Lowlands 2010 officieel met LLaunch, deze zaterdagavond in het Haagse Paard van Troje. Vanaf zondagochtend 10.00 uur kan iedereen kaartjes kopen via lowlands.nl of eventim.nl, voor 155 euro per ticket inclusief servicekosten. Trekt u de portemonnee al?

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lowlands 2010: Blink-182, Plastikman, Admiral Freebee

 1. Ramon

  Ik trek de portemonnee wel, maar deze namen zijn geen goede start.

    /   Reply  / 
 2. Wouter de Boer

  Meh… Ik ga mijn geluk dit jaar maar eens beproeven op Rock Werchter. En hoewel de combi Lowlands – Into the Great Wide Open me vorig jaar uitstekend is bevallen, deed het toch wel au in de portemonnee…

    /   Reply  / 
 3. ik

  BLINKKKK (L)

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Lowlands 2010 (zo goed als) UITVERKOCHT | Alternative

 5. Pingback: Lowlands 2010 binnen 10 dagen uitverkocht. Nu écht. | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>