Arcade Fire langs Europese festivals? Oxygen bevestigd

Bij de ene band houd je net wat nauwlettender iedere scheet in de gaten dan bij de andere. Zo kijk ik zelf erg uit naar de nieuwe, derde plaat waar het Canadese Arcade Fire in de tweede helft van dit jaar mee gaat komen, en vele anderen met mij. Het mooie is nu dat de band rond Win Butler en Régine Chassagne in ieder geval zekers te weten op tournee gaat komende zomer: Arcade Fire is namelijk onthuld als een van de headliners op het Ierse Oxygen Festival, van 8 tot en met 11 juli onder de rook van Dublin, waar verder oa. Eminem, Muse, Vampire Weekend, Jay-Z, The Prodigy, Florence and the Machine, Broken Social Scene en vele anderen optreden.

Je ziet het aan de data: Oxygen is een weekje na festivals als Rock Werchter en het Deense Roskilde op 1, 2, 3 en 4 juli. We mogen toch aannemen dat deze organisaties op z’n minst proberen Arcade Fire op de affiche te zetten. Uiteraard is ook een Nederlandse show zo vlak voor de release van het derde Arcade Fire-album zeer welkom, niet waar?

Mocht u toevallig eens naar Oxygen willen: kaartjes kosten 120 euro en gaan vanaf vrijdag 12 maart de verkoop in. Festivals in het Verenigd Koninkrijk willen nog wel eens binnen een uurtje uitverkopen, dus mensen met serieuze plannen doen er goed aan er snel bij te zijn.

Arcade Fire – Wake Up

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Arcade Fire langs Europese festivals? Oxygen bevestigd

 1. Rob(V)

  Nou, grote uitsmijter Lowlands dan maar? Heel graag!

    /   Reply  / 
 2. Lucas

  Dat zou geweldig zijn.
  Fingers crossed for Lowlands.

    /   Reply  / 
 3. Mart Schellekens

  Westerpark dan?

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Arcade Fire ook op Rock Werchter 2010 te zien | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>