Arcade Fire op Rock Werchter 2010 te zien

…en te horen uiteraard! Het vermoeden van een dagje eerder bleek juist: favoriete Canadese band van velen Arcade Fire doet komende zomer meer Europese festivals en staat dit jaar ook op het hoofdpodium van Rock Werchter, meldt de festivalorganisatie zelf. Die noemt de bevestiging van de groep bijzonder, “te meer omdat Arcade Fire slechts op enkele festivals present zal geven deze zomer. En des te meer omdat de groep zelf Rock Werchter met stip aan dat selecte lijstje uitverkoren festivals heeft toegevoegd.” Oxygen in Ierland staat kortom ook op dat selecte lijstje, en het moet wel raar lopen wil Arcade Fire ook niet een van de headliners op het Deense Roskilde worden.

Hooguit de dag dat Arcade Fire in Werchter te zien is, is wat minder gelukkig. Op zondag 4 juli stond het hoofdpodium vooralsnog vol met van-dik-hout-zaagt-men-planken-bands als Wolfmother, Alice In Chains en Them Crooked Vultures. Zoals het er nu naar uit ziet speelt de groep wel netjes voor headliner Pearl Jam, die andere band op de zondag die een volle festivalwei van 80.000 man met gemak in hallelujah-sferen zou moeten kunnen krijgen.

Hoe dan ook: de Werchter line-up is door deze ene toevoeging meteen twee tot drie keer zo goed. De voorverkoop voor Rock Werchter is al een tijdje aan de gang; hier vind je de rest van de line-up per dag tot nu toe. Een nieuw, derde album van Arcade Fire wordt verwacht in de tweede helft van 2010.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Arcade Fire op Rock Werchter 2010 te zien

 1. Harald

  Ik hoop niet dat ze bij Lowlands op hun handen zitten omdat de kaartjes toch al verkocht zijn, maar deze band regelen! :)

    /   Reply  / 
 2. Arend

  Dit trekt me over de streep, dit jaar weer werchter :D

    /   Reply  / 
 3. anne

  heeeeeel erg fijn!ik ben toch zooo blij dat ik naar werchter ga!!

    /   Reply  / 
 4. Dennis

  Pleasseee come to LowLands!

    /   Reply  / 
 5. portie

  Door deze naam ook mijn kaarten voor de zondag maar gekocht.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>