Grijp uw kans: nog eens 600 Lowlands-kaarten te koop

Leden uit de groep ‘mensen-zonder-Lowlands-kaartje-die-tot-nu-toe-steeds-achter-het-net-visten’ krijgen dinsdagmiddag om 14.00 uur stipt weer een kans om zichzelf buiten die club te plaatsen. Op dit tijdstip komen er nog eens 600 Lowlands-kaartjes in de voorverkoop à 155 euro per stuk (inclusief servicekosten). Het gaat om kaarten die niet zijn ‘benut’ door gasten, partners en sponsors. Nog eens honderd tickets komen vrij door blokkering van door de zwarthandel bestelde kaarten. Zeshonderd stuks, dat lijkt veel, maar met zo’n grote vraag wordt dat natuurlijk net als twee weken terug een loterij: 500 kaarten waren toen ook binnen 2 minuten weg, terwijl de servers van de Lowlands-website rookten. Succes!

En lukt het dinsdagmiddag weer niet, houd er dan rekening mee dat er deze weken nog meer kaarten vrij zouden kunnen komen. In de vorige jaren kwamen er luttele dagen voor het begin van het festival nog enkele honderden tickets vrij om de secundaire ticketbureau’s dwars te zitten. En anders heb je altijd nog 3FM, 3VOOR12, Vifit, Converse en andere partners met hun prijsvragen…

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Grijp uw kans: nog eens 600 Lowlands-kaarten te koop

 1. hipp00

  Waarom heb ik toch het gevoel dat dit allemaal een jaar van te voren bedachte marketing-acties zijn om een soort exclusief ‘o ik ben zo blij dat ik bij Lowlands mag zijn’ gevoel te creeeren, terwijl ze die aandacht beter in de programmering hadden kunnen stoppen?

  Het ‘per ongeluk’ lekken dat Lowlands uitverkocht was en toen toch weer niet was natuurlijk ook gewoon doorgestoken kaart, Bah.

    /   Reply  / 
  1. Pieter

   En zo vind je achter ieder muurtje wel een vijand. Enjoy your life! (Excuus voor dubbelpost.)

     /   Reply  / 
 2. lex

  ik ken toevallig iemand bij eventim en ik moet je teleurstellen, kaarten gingen dit jaar écht hard; toen het gerucht naar buiten kwam dat het “hard ging” met de kaarten, waren er echt nog maar 10.000 kaarten beschikbaar. Daarnaast houden ze ALTIJD kaarten achter voor sponsors etc etc. Als die later aangeven géén gebruik te willen maken van de kaarten, komen die alsnog de vrije verkoop in. In het verleden viel dit niet op aangezien die kaarten vrijkwamen toen er nog genoeg kaarten waren. Heeft dus niets met hypen of marketing strategieen te maken. niet zo achterdochtig he, wordt je ongelukkig van

    /   Reply  / 
 3. Linda

  Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuh ik heb weeeer achter het net gevist… Ik ga de tijdsdruk voelen… Drink me dood aan de Vifit en zit de aankomende maand aan het NRC vast :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>