Het weer: Lowlands wordt toch nog flink zweten!

Tegen alle weersverwachtingen van eerder deze week in, kunnen de kaplaarzen weer terug in de kast en korte broeken, (zo klein mogelijke) bikini’s en de zonnebrand toch worden ingepakt in de Lowlands-baggage  na weken van herfstig weer en beroerde voorspellingen aan het begin van deze week, worden er vrijdag, zaterdag en zondag alsnog temperaturen van 26 à 27 graden verwacht, met hooguit op zondag kans op een verkwikkend buitje. Dat is althans de heel optimistische voorspelling van Weeronline.nl. Andere weersvoorspellingen geven een iets frissere zondag aan, met maximaal 22 tot 23 graden.

Dat vinden we natuurlijk allemaal berefijn, terwijl het terrein door alle regenval van de afgelopen dagen niet vreselijk stoffig zal zijn. Van wakker worden met zwarte brokken in de neus zal zo geen sprake zijn. Hoezee! Hooguit fanatieke modderglijders bij de Alpha-heuvel zullen minder blij worden van deze weersverwachting dan van de eerdere voorspellingen.

Intussen stonden de eerste tientallen auto’s donderdagmorgen rond 08.00 uur al voor de poort, zo valt te lezen op Twitter. Twitterende Lowlanders en hun belevenissen volgen kan op Twitter door de hashtag #ll10 te volgen. Veel van die tweets, plus tal van andere foto’s en video’s op Lowlands 2010 komen ook weer samen op de Lowlands-mashup van 3VOOR12. Leuk voor de thuisblijvers, evenals de tv-uitzendingen op vrijdag, zaterdagnacht en zondag op Nederland 3.

Heb je nog steeds niet helemaal bepaald wat te gaan kijken in die drie dagen? Doe dan je voordeel met tien harde niet-te-missen-tips, waar je mij bijna zeker zult tegen kunnen komen. Iedereen veel plezier gewenst, wees lief voor elkaar en tot in de Flevopolder!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het weer: Lowlands wordt toch nog flink zweten!

 1. Frank

  We hebben er zin in!!

    /   Reply  / 
 2. Linda

  Ik ook!!

    /   Reply  / 
 3. Ismay

  Lekker weertje was dat hè! Gelukkig zorgen festivalorganisaties er tegenwoordig voor dat het ook koel blijft in de grote tenten d.m.v. koelers en chillers!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>