Morgen extra kaarten voor uitverkocht Pukkelpop (+ nieuwe naam)

Vorige week kwam het onvermijdelijke bericht: de combitickets van Pukkelpop zijn uitverkocht. Dikke pech dus voor degenen die bijvoorbeeld Björk, The Black Keys, Digitalism of Social Distortion even bezuiden onze landsgrens nog wilden aanschouwen. Nu biedt de organisatie degenen die te laat waren een nieuwe kans.

Vanaf morgenochtend 10 uur zal je achter je computer moeten zitten om nog kans te maken op een van de weinige kaarten die in omloop komen. Dit zijn tickets die terug ter beschikking zijn gesteld aan de organisatie via de omruilservice. Overigens zijn er wel nog dagkaarten voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus op de reguliere manier te krijgen.

Overigens: over zwartverkoop zeurende en met schijnoplossingen komende Nederlandse festivalorganisatoren, zijn jullie ook eindelijk wakker? Het op Pukkelpop gehanteerde systeem betekent het einde van de dubieuze ticketbureaus met woekerprijzen. Alle kaarten op naam zetten, ID vragen bij ophalen van het polsbandje en de gelegenheid bieden om je kaartje terug te verkopen in geval van verhindering. Die tickets dan, zoals morgen dus,  opnieuw verkopen en iedereen is blij.

Qua line-up doet Pukkelpop er trouwens nóg een schepje bovenop: electronicaheld James Blake en de mij nog onbekende rockgroep O’Brother zijn vandaag toegevoegd. Hiermee is de stand Pukkelpop-Lowlands nu op, laten we zeggen, 3-1 gekomen (vergelijk dit en dit).

 

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Morgen extra kaarten voor uitverkocht Pukkelpop (+ nieuwe naam)

  1. Pingback: Digitalism krijgt schikking aangeboden na jatten beelden Tic Tac | Alternative

  2. gold account

    Overigens: over zwartverkoop zeurende en met schijnoplossingen komende Nederlandse festivalorganisatoren, zijn jullie ook eindelijk wakker? Het op Pukkelpop gehanteerde systeem betekent het einde van de dubieuze ticketbureaus met woekerprijzen. Alle kaarten op naam zetten, ID vragen bij ophalen van het polsbandje en de gelegenheid bieden om je kaartje terug te verkopen in geval van verhindering. Die tickets dan, zoals morgen dus, opnieuw verkopen en iedereen is blij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>